Tojkin uudet 20-vuotis juhlakauden kunniajäsenet palkittiin Tojk-päivänä
1.11.2021 20:29 Uutiset / Seuran hallitus

Kuvassa Tojkin tuoreimmat kunniajäsenet vasemmalta Päivi Syväjärvi, Pekka Ylimaunu, Kimmo Niemi, Minna Keisu, Philippe De Moor, sekä Tuomo Tiiperi. (ei päässyt paikalle)

Kuvat Raija Pääkkölä

Tojkin taival on jatkunut nyt ansiokkaasti jo 20-vuotta. Sitä ennen Tojk tunnettiin nimellä Tota juniorit. Tätä taivalta on ollut siivittämässä iso joukko ahkeria ja sinivalkoisella sydämellä varustettuja henkilöitä, joista osa palkittiin Tojkpäivänä kunniakirjoilla, kukilla ja Tojkin logolla varustetulla pipolla. Päivän kunniaksi juotiin myös kakkukahvit sekä muisteltiin menneitä, mutta myös riemuittiin siitä kuinka vireä seura Tojk on tänä päivänä. Tojk on saanut vankkaa jalansijaa Meri-Lapin urheilupiireissä ja liikuttaa tällä hetkellä yli sataa junioria ja useaa kymmentä aikuista. Tojkillahan on kuuden juniorijoukkueen lisäksi myös aikuisten naisten ja miesten harrastejoukkueet.

Tojkin kunniajäsenyyden saivat Päivi Syväjärvi, Minna Keisu, Pekka Ylimaunu, Philippe De Moor, Kimmo Niemi ja Tuomo Tiiperi. Kukin heistä on antanut suuren panoksen Tojkin eteen ja muutama heistä yhä mukana harrastemielellä, suurella sydämellä. Kiitos kaikille mukana olleille ja onnittelut uusille kunniajäsenille!

Kuvat Raija Pääkkölä (Kuvista puuttuu Tuomo Tiiperi, koska ei päässyt paikalle.)


   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Joulukuu   »
Kategoriat